У вихідні в Ужгороді зберуться українські дизайнери

fashionУ вихідні в Ужгороді зберуться дизайнери з України, які покажуть свої нові колекції в рамках «Uzghorod Fashion Day». Сам захід триватиме 2 дні: 28 червня в автосалоні «Сітроен», що знаходиться в Минаї, та 29 червня в готельному комплексі «Прага».

Глядачі, які відвідують показ, матимуть змогу поспілкуватись з дизайнерами та придбати речі з колекції дизайнерів. Вхід по запрошенням, які безкоштовні, але видаються в руки особисто в готельному комплексі «Прага» та в модельному агентстві «One Models» (Петефі 21, офіс 2)

Метою «Uzghorod Fashion Day» є благодійність, адже вхід на показ хоч і безкоштовний, але кожен гість повинен принести дитячу іграшку або книгу. Всі зібрані речі, а також кошти, які кожен може кинути в скриньку, підуть в дитячий притулок в с. Батьово.
На «Uzghorod Fashion Day» також будуть представлені ювелірні вироби від «Золотого партнера» показу – компанії «Золотий Вік». Кожен гість із запрошенням матиме змогу стати учасником розіграшу та отримає можливість виграти прикрасу від компанії.

На покази цього року залучено близько 50 моделей з модельного агентства «One Models», яке і є постійним організатором «Uzghorod Fashion Day». Агентство є одним з кращих в Україні і проводить різноманітні заходи у фешн індустрії. Більше про показ можете дізнатись на сайті ufd.uz.ua та onemodels.org

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *