У Смоланки кажуть, що не причетні до візиту Яроша в УжНУ

Ректор УжНУ Смоланка, який разом з Міністром освіти Сергієм Квітом агітують за Блок Порошенка, не мав відношення до організації зустрічі з лідером Правого Сектору Дмитром Ярошем. Про це інформують джерела в ректораті УжНУ.

Дозвіл на проведення зустрічі підписав  проректор Федір Шандор.

Нагадаємо, що поява озброєної охорони лідера націоналістів визвала неоднозначну реакцію в ужгородців. Представники Правого Сектору у відповідь заявляють про вимушеність таких заходів безпеки, адже на Дмитра Яроша полює сам Путін.

ярош2

 

1 comment

Гість says:

Міністр Квіт С. в останній приїзд в рідне Закарпаття на зустрічі у внз області, зокрема в Мукачівському університеті теж гарно відповідав на сьогоденні питання щодо вищої освіти, зокрема прийняття закону “Про вищу освіту” та паралельно не обминув питання виборів. Публічно дав зрозуміти кого треба підтримувати на виборах до ВР-Роберта Горвата. Виявляється команда агітує за своїх . Міністру можна усе, ректор Щербан на сьомому небі була від візиту Міністра Квіта, в той час вона свідомо відмовила в зустрічі кандидата в нардепи Івану Данацко з колективом вузу та студентами. Хитра лисиця відчуває, що і їй скоро кампец, тому вислужується за “надану їй довіру” Балогами, Квітом очолити МДУ та довести його до краху.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *