У Перечині за псевдолюстрацію взялися лісники (ВІДЕО)

ліс229 березня в Перечині пройшло засідання люстраційного комітету громадськості, це так вони себе самі назвали. Учасники цього заходу люстрували кандидата на посаду голови райдержадміністрації Миколу Грубого.

 

До залу районного Будинку культури звезли майже всіх працівників лісництв району, до яких приєдналися і місцеві ділки, котрі живуть за рахунок лісу. Керував зборами Олег Зизич із с. Сімер, який назвався лідером громадської організація, котра, як виявилося, ще не зареєстрована.

 

Про явно замовний характер люстрації свідчить той факт, що на цю подію приїхав навіть житель Франківщини Олександр Ференц, колишній начальник тамтешнього держлісгоспу, а з ним ще десятки галичан. Звідки він дізнався про люстрацію в Перечині залишилося загадкою, бо жодної інформації в інтернеті не було, а Олег Зизич розповів, що він оголошення розповсюдив тільки в Перечинському районі.

 

Цікавим є і той факт, що люстрували кандидатуру майбутнього голови РДА за допомогою тих, хто кожного дня рубає ліс «аж щепки летять», після котрих «лисими» залишаються наші гори. У Віталія Лазаренка, голови люстраційного комітету, жодних претензій до лісорубів Перечинщини не виникало, бо вони вірно служили йому цього дня. Весь склад люстраційного комітету аплодував виступаючим, які багато років працюють керівниками у лісовій галузі, одній із найбільш корумпованих галузей нашої області.

 

Запрошеною на цьому судилищі була і міський голова Перечина Мирослава Гуранич, яка вже сім років керує в райцентрі. Однак, як виявилося, організатори публічного заходу запросили мера не для того щоб його люструвати…

 

 

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *