У мукачівського “барона” знайшли сховок із сотнями паспортів живих та померлих ромів (ВІДЕО)

Двох підзорюваних у вбивстві 18-річного рома в таборі Мукачевого взяли під варту на 60 діб. Такий запобіжний захід для батька та сина Лакатошів обрав міський районний суд, ідеться в сюжеті ТСН.19:30. Обурені роми з табору шукають докази інших злочинів так званого “барона”.

калман ромиНа подвір’ї згорілого будинку Калмана Лакатоша вже знайшли сховок із сотнями паспортів. “Є такі люди, які 10-20 років тому померли. А всі документи там є. Думаю, кредит узяли”, – розмірковує староста табору Гейза Горват. Правоохоронці вилучили в сховку барона зброю. Тривають допити жителів мукачівського табору. “Масові заворушення, які могли бути, ми вночі терміново підняли всі наряди у двох містах – громадян заспокоїли”, – розповів керівник УМВС в Закарпатській області Сергій Князєв.

Роми кажуть, що Калман уже хизувався тим, що повернеться і помститься. Тому вони вимагають справедливого розслідування та покарання злочинців. Інакше погрожують іти на Київ і шукати правди там. Ховатимуть убитого хлопця в понеділок. У чоловіка залишилась однорічна дитина та дружина на шостому місяці вагітності.
http://

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *