У Берегові провели “чорнобильський” шаховий турнір (ФОТО)

26 квітня у Берегові на території УСБ «Закарпаття» зібралися любителі шахів різних вікових категорій. Вже традиційний шаховий турнір присвятили 28-й річниці пам’яті катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Як розповів нашому виданню один із організаторів змагань Степан Буній, до участі у дорослій боротьбі допускалися всі бажаючі з національним рейтингом не більше 2200. До дитячого турніру могли долучатися діти 2002 року народження та молодші. Змагання проводилися згідно з правилами ФІДЕ за швейцарської системою: 5–7 турів (в залежності від кількості учасників) – по 15 хвилин до кінця партії.Переможець та призери турніру визначалися за найбільшою кількістю набраних очок.

Всього у шаховому турнірі взяли 17 дітей з Берегова та району та Виноградова. Серед дорослих на змагання з’явилися 21 шахіст з Берегівщини, Мукачівщини, Виноградівщини.

Отож, серед молодших шахістів переможні місця розподілилися таким чином: 1.Соболь Кирило (тренер Степан Буній), 2.Сінний Артур (тренер Степан Буній), 3.Степанов Василь. Всі юнаки є берегів чанами. У дорослих наступні результати: 1.Сейкель Володимир 2.Русанов Сергій (Виноградів) 3.Таркович Федір.

Лідери шахового турніру отримали кубки, медалі та цінні подарунки від головного спонсора цих змагань – Олександра Зуєва, який також був учасником ліквідації аварії на ЧАЕС.

шахи4 шахи шахи2 шахи3

beregszasz.com.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *