У Берегові пропонують підписати меморандум задля спокою та розвитку міста

7 березня у сесійній залі Берегівської міськради за ініціативи мера Золтана Бабяка було проведено зібрання з участі депутатів міської ради, громадських активістів, представників різних політичних партій, журналістів.

вовкунович

Зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в країні, на зустрічі переглянули проект меморандуму, у пунктах якого йшлося про важливість консолідації всіх сил задля добробуту та спокою в місті.

У самому проекті були зазначені і пункти про недопущення вандалізму, підтримки інвестиційної привабливості та туристичного іміджу міста, безперешкодного святкування заходів представниками різних національностей та віросповідань, які мешкають у Берегові.

Майже з усіма пунктами меморандуму учасники зібрання погодилися, адже важливо, щоби у місті панувала мирна атмосфера, без навмисних провокацій. Це важливо і для потенційних інвесторів.

Йшлося і про утримання від участі у мітингах агресивного характеру та стабільну роботу міської ради згідно з чинним законодавством. Присутні мали деякі пропозиції щодо коректування формулювання пунктів меморандуму, які міський голова взяв до уваги.

Багато хто цікавився нинішнім станом міліції у місті. Мер пояснив, що наразі ситуація неоднозначна: мають призначити нового начальника правоохоронців, або ж залишити теперішнього. Підтримав міський голова і пропозицію щодо методичного звіту правоохоронних органів, податківців на сесіях міської ради.

Також мер підтримав присутніх, щодо проведення, аналогічної до області, чесної люстрації претендентів на керівні посади у місті. Говорили і про потребу об’єктивного висвітлення у ЗМІ подій в Україні, зокрема у Берегові. Адже деякі представники преси «перекручують» повідомлення, дезінформуючи як вітчизняну, так і зарубіжну громадськість.

Тож, через внесення коректур у проект меморандуму учасники зібрання домовились про зустріч через тиждень.

нарада

beregszasz.com.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *