У Берегові масово крадуть номерні знаки автівок

номериОстаннім часом у місті Берегово почастішали звернення громадян про зникнення з їх авто реєстраційних номерних знаків. Це відбувається як з вини самих автовласників (коли ненадійно закріплені номери відпадають від тряски на розбитих дорогах), так і через крадіжки.

Крадіжки номерів переважно відбуваються у нічний час доби, приблизно з першої по четверту години. Об’єктами злочинців стають автомобілі,припарковані в темних вулицях, дворах тощо. Мета викрадення номерів різна: від хуліганських спонукань до їх використання у подальших злочинах.

– Звертаємося до власників автотранспорту з проханням залишати у нічний час автомобілі, по можливості, у гаражах, поблизу об’єктів з охороною (це можуть бути школи, дитячі садки, магазини тощо). А якщо немає таких можливостей, то ставте машину під стовпом із вуличним освітленням, аби її було видно, – наголошує начальник Берегівського райвідділу міліції полковник Олександр Яцканич.

Громадян, які стали свідками даного виду злочинів, міліція просить звертатися до районного відділу міліції для надання допомоги у знешкодженні та припиненні злочинної діяльності викрадачів, або зателефонувати на тел.(03141) 4-25-02 та 095-564-19-99 (чергова частина Берегівського РВ УМВС).

Наперед дякуємо за співпрацю!

 

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *