Цієї неділі ужгородців навчать робити вегетаріанську лазанью

лазаньяЧерговий майстер клас з вегетаріанської кухні пройде в цю неділю в Ужгороді.

«Ми вирішили навчити наших учасників чогось особливого перед Пасхою, щоб вони могли здивувати гостей на свята. А також розвіяти міф що італійська лазанья може бути тільки з мясним фаршем. Ми запропонуємо варіант який зачарує всіх» – говорить Тетяна Жовківська, яка на цей раз буде проводити заняття.

Також учасники навчаться готувати французький класичний соус бешамель, який використовується в багатьох стравах європейської кухні, а не лише до лазаньї.

На десерт учасники приготують смачний і легкий у приготуванні пиріг з фруктів.

«Здавалося де взяти весною свіжі фрукти, але зараз у багатьох є ситуація що морозильні камери забиті минулорічною заморозкою літніх ягід, в той час як на носі вже свіжий сезон, і не знаєш куди подіти все то добро. Ми знайдемо йому чудове і смачне застосування», – інтригує Тетяна.

Всіх бажаючих просимо реєструватися до суботи (4-го квітня) за телефоном – 050 714 70 70 (Тетяна). Реєстрація обовязкова!

Майстер-клас пройде в неділю (5 квітня) в кафе «Карамелька» за адресою вул. Швабська, 58

Організаційний збір – 20 грн.


Loading...

Comments:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 2 =