Триває перша хвиля зарахування в УжНУ

студентУ суботу й неділю, попри свята й вихідні, Ужгородський університет не відпочивав. Ті, хто рекомендований до зарахування в першій хвилі, повинні принести оригінали документів не пізніше 4 серпня, тож у Приймальної комісії – робота.

Наступного дня рейтингові списки оновляться, і з них будуть вилучені абітурієнти, які не принесли вчасно передбачені правилами вступу документи. Переліки вивішені на стендах університету, а також публікуються в Інформаційній системі «Конкурс», на офіційному сайті УжНУ та сайті Медіацентру.

У коридорах вишу – галас, а з аудиторій виходять усміхнені абітурієнти. «Мені подобається цей університет. Та й Ужгород – красиве місто. Серед усіх факультетів я обрав фізичний. Оскільки технології невпинно розвиваються, рухаються семимильними кроками, то, сподіваюся, й навчання буде цікавим», – каже виноградівець Давід Варов.

Важливим критерієм вибору навчального закладу є його розміщення. «Я вибрав УжНУ, адже це один із найстарших університетів. Важливим для мене є й те, що не потрібно далеко їхати. Я вибрав угорську філологію, сам угорець. Побачивши, що проходжу на державне замовлення, зразу примчав сюди», – розповідає Іштван Іванік.

Абітурієнти, котрі закінчили коледж, вступають одразу на ІІ курс. «Дуже радію, адже зекономила собі рік. Я закінчила Природничо-гуманітарний коледж. Хочу продовжити навчання – вступила на спеціальність «Фінанси і кредит». Правда, поки не знаю, чи проходжу на державне замовлення, але маю намір здобувати освіту саме тут», – ділиться Богдана Думітрашко.

Остаточний рейтинговий список першої хвилі зарахування буде оголошено наприкінці робочого дня в понеділок, 4 серпня. Тож стежте за оновленнями.

Ярослава Бенца,

студентка відділення журналістики

mediacenter.uz.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *