Трупний сморід заполонив Хустський замок (фото)

В день молоді вирішив з дітлахами піднятись на Хустський замок . Чудовий краєвид та велич колишнього замку заглушила рослинність та сміття, яке навколо, а особливо трупний сморід ,який стоїть на замку. А тепер по порядку.

Хуст

Видно ніхто з чиновників Хустської міської ради на Хустському замку давно небув , а особливо мер, тим паче наша доблесна комунальна служба міста, яка за це щось отримує . А от туристів тут багато було, були навіть росіяни. Вони вже жалкували, що піднялись! І негативних відгуків було багато, неприємно чути про наше місто та особливо про замок і безгосподарність та запущеність  історичної пам’ятки .

Все заросло рослинністю,  є тільки доріжки , які протоптали самі туристи і то настільки вузькі, що можна тільки йти по – одному  і велика кропива (фото додається).  На вершині ,біля державного прапору ,відсутні турнікети, їх хтось зрізав , а висота  стіни є чималою . Туристи з опаскою дивляться, щоб не звалитись , а батькам які піднялись з дітьми, вже не до краєвиду, дивляться тільки щоб діти нікуди не звалились . А там досить немалий потік туристів, які бувають і трішки вмазані. Навколо стоїть досить різкий трупний запах, звідки і чим смердить  неможливо дізнатись, адже навкруги все страшенно заросло .

А ще хочу нагадати , що міською радою для благоустрою пам’ятки архітектури національного значення «Руїни Хустського замку» з бюджету міста було в 2012році виділено 953 900,00 грн., куди ці кошти вони діли??? Роботи ніякої не видно. А це не малі гроші, там не видно жодного благоустрою.  В цьому році теж з бюджету міста виділялись кошти для благоустрою замку , чому ніхто за виконанням цих програм не слідкує з відповідальних осіб міської ради.   Міській раді напевно  не до пам’ятки національного значення, якщо він пережив монголо- татар, то переживе і мера Кащука з його командою.

Як завжди, з цікавими думками громадський активіст Келемен Роман поділився  у свої сторінці в Фейсбук

Хуст3 Хуст2 Хуст4

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *