Трьох порушників кордону затримали на Закарпатті

кордонТрьох осіб за спробу порушення державного кордону затримали минулої доби на «зеленому кордоні» правоохоронці відділу «Саловка» Чопського загону.
Під час патрулювання місцевості прикордонний наряд на березі р.Тиса, що за 10 метрів від лінії державного кордону, затримав чоловіка та виявив двох невідомих, які подолавши загороджувальний паркан, рухались в тил ділянки. В результаті пошукових заходів, за 400 метрів від держрубежу, на околиці населеного пункту Есень, прикордонники затримали ще двох осіб.
Як виявилось, в одного із затриманих були документи, що посвідчують особу. Інші чоловіки документів при собі не мали, однак з їх слів стало відомо, що вони громадяни України. Від будь-яких інших пояснень порушники відмовились.
Наразі двох затриманих без документів доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону з метою встановлення особи та складання адміністративно – процесуальних документів за ст. 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму або режиму в пунктах пропуску через державний кордон України та за ст. 204 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».
Громадянина України, який мав при собі документи, притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 204 КУпАП та відпущено до розгляду справи у суді.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *