Треба розстрілювати тих, хто віддав ядерну зброю України – Ратушняк

РатаПро це заявив лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк:

“Чим закінчиться чергова кримська війна? Знищенням останньої імперії зла і її царя Путіна, але питання стоїть в тому,- яку ціну заплатить за це український народ… Тисячу життів чи мільйон.
Тому, що треба розстрілювати тих, хто віддає ядерну зброю, цілі галузі, краде кращі державні підприємства, обкладає весь бізнес і вертикалі здирницькими податками і вмонтовує в систему державної влади криміналітет – “смотрящих”… А це всі чотири президенти, їх сім’ї і оточення.
Ми бачимо чого варта втрата ядерної зброї і 50% щорічного бюджету на користь олігархів і хабарників. Всі прокурори, голови судів і прості судді в великих містах, керівники ДПА і ДПІ, митники і керівники прикордонних підрозділів – доларові мільйонери. Маємо понад 50-т міліардерів, а армія на БТРах з 70-з, без патронів, супутникового зв’язку, з 25-ти літаків в повітря піднімаються – 2. Адже 50-т сучасних літаків при роботі “по точкам” можуть в один виліт знищить весь Чорноморський флот Росії, і біля тисячі одиниць бронетехніки.
Ще аспект. Вся антиукраїнська операція в Криму ПРОПЛАЧЕНА УКРАЇНОЮ. Джерела:
– Медведчук В. Паранаїдальна жага до влади. Перші обленерго, Чорноморські флоти, здані тютюнова і цементна галузі України тощо – за часів Кравчука-Кучми; розраховує на одну газову вишку.
– Ю.Тимошенко. Газова угода на постачання газу за ціною 530$ при ціні для Німеччини і Польщі – 230. Транзит на користь України від пані Юлі – 1,5$. Словаччині Росія сплачує – 6,5, Словенії – 9,2$. Це дало Путіну і Ко понад 20 млрд$.
– Фірташ. Монополія всієї хімічної і титанової галузей. Злодійська монополія від Ющенка на газ. Янукович і Ко. викидають його зі схеми, вмонтувавши свою сім’ю в образі “младоталанта” Курченко. Визріла помста. Студентський майдан. Кримська операція. Розраховує на другу, конфісковану від України газову платформу (вишку). Зараз арештовано саме за фінансування терористичних угруповань. Маю надію що на ньому ФБР і ЦРУ не закінчать.
– сім’я Януковича. Вивезені понад 10млрд$, (Хто дозволив?..) як здобутки української економіки останніх років також підключені на фінансування кримінальних угруповань з Росії і Криму. Старший син сидить в Криму і разом з Медведчуком і сотнями вчорашніх працівників СБУ, МЗС, МО, МВС тощо керують знищенням держави Україна.
Америка посміялася над Україною в особі Яценюка А., якому відмовили у військовій допомозі і погодились виключно на постачання сухих пайків нашим збройним силам. Хоча ковбаса для Армії по 300 грн весь час постачалася. США тільки отримає задоволення, як і в першій і другій світових війнах, від війни в Європі. Далеко, руйнівно, надприбутково. Їжа і зброя з Америки, ринки, що звільняться від європейських товарів,- заповняться американськими.
Поновлення ядерного статусу, всіх депутатів і чиновників на передову і негайне припинення корупційних схем і наповнення бюджету. Негайно перекрити всі труби з Росії!
Але все це вирішили робити, на прикладі нашої області виключно з революційної доцільності, з “смотрящим” контрабандистом і ворюгою Бровді, комсомольцем комуністом і сексотом КДБ, політичним і господарським нулем і холуєм ЄЦ і ПР – Сербайло, також пусте місце, як і комсомолець Качур І. в попередній владі. Далі мітингарь (вічний) Куцин, в МВС, прокуратуру і митницю повертаються ті, на кому проби ніде ставити… Що очікувати від такої бригади – Вам вирішувати. А поки кричимо: “Слава Україні!”

1 comment

Олег says:

КРАВЧУК ВАШ. БЕРИТЕ ЕГО И ДЕЛАЙТЕ, ЧТО ХОТИТЕ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *