“Свобода” висунула кандидата на посаду селищного голови Міжгір’я

Баран25 квітня 2014 року відбулися Загальні збори Міжгірської районної організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, на яких одностайно підтримали кандидатуру свободівця Василя Барана старшого на посаду селищного голови Міжгір’я. Василь Іванович виховав прекрасного сина, який є очільником “Свободи” на Міжгірщині. Свободівці погодилися, що його життєвий і професійний досвід є найкращим аргументом для виконання Програми захисту українців.

“Робота на захист інтересів мешканців Міжгір’я додасть нашій націоналістичній силі значний результат. Ми вже четвертий рік позбавлені легітимного голови селища і від того всім нам не комфортно жити на своїй рідній землі. Свого часу саме Міжгірська “Свобода” ініціювала перед Верховною Радою призначення виборів, бо всі змирилися з ситуацією при злочинному режимі Партії регіонів. Підтримка нашого кандидата – одна з передумов перемоги, бо на допомозі один одному будуємо свою роботу. Я упевнений, що ми з гідністю перейдемо цю кампанію і донесемо до кожного верховинця програму націоналістичного бачення майбутнього Міжгір’я та його мешканців”, – азначив на зборах голова організації Василь Баран молодший.

Також на зборах виступили инші свободівці, які підкреслили, що “Свобода” зайде у кожен верховинський двір, у кожну оселю і обов’язково разом українці переможуть.

Кандидат на посаду селищного голови Василь Баран подякував за довіру свободівцям і у своєму виступі зазначив: “Йдучи на вибори селищного голови, я хочу зробити прозору і відкриту систему роботи самоврядних органів у Міжгір’ї. Думаю, не секрет, що за минулі майже чотири роки відсутности легітимного керівника селища, ми не знаємо, які рішення і на чию користь ухвалювалися за цей період. Я сам особисто стикався з несправедливим рішенням із питань приватизації особистої земельної ділянки. Якщо мені міжгірці довірять керівництво селищем – буду працювати відкрито, чесно і для людей. Моя програма буде базуватися на потребах людей, із якими проживаю і з якими пліч-о-пліч буду ділити радості і смуток життя. Так працювати не важко, тим паче, коли у мене буде організована свободівська підтримка”.

Довідка: Василь Іванович Баран народився 10 лютого 1957 року в смт. Міжгір’я на Закарпатті. Закінчив 1974 р. Міжгірську ЗОШ, 1975-1977 рр. пройшов строкову службу в ракетних військах у м. Броди на Львівщині. У 1977-82 роках закінчив Львівський політехнічний інститут за спеціяльністю “Електричні машини та апарати”. Трудову діяльність розпочав 1972 року різноробочим Міжгірського “Райміськколгоспбуду”. Працював гідрометеоспостерігачем, на колишніх заводах “Селена”, “Електрон”, головним інженером Міжгірського хлібокомбінату, спробував хліба трудового мігранта в Росії та Чехії. З 2002 року працює в районній електромережі МРЕМ. Одружений, виховав двох синів – Івана і Василя, має двох онуків. Дружина Оксана за фахом технолог хлібопекарного виробництва.

Закарпатська обласна організація ВО “Свобода”

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *