Categories Новини

Свалявські міліціонери вилучили марихуани… на мільйон

міліціяНа Свалявщині правоохоронці розкрили «багатий» злочин. Міліція затримала трьох мешканців району з рекордно дорогим багажем – трьома кілограмами марихуани. Цей товар зловмисники намагалися продати та непогано на цьому заробити. Проте тепер їм «світить» чималий термін ув’язнення.

Як повідомили в СЗГ УМВС Ук­раїни в Закарпатській області,  на Свалявщині міліціонери захотіли придбати… наркотики. Звісно, не для споживання, а в рамках розслідування відповідної справи. З цією метою вони навідалися до помешкання, де проживала група 25-річних наркоділків. Ті погодилися продати їм цілий рюкзак, наповнений специфічним товаром. На «гарячому» продавців і затри­мали. В тій сумці було три кілограми марихуани. В ході проведення спецоперації із документування та затримання торговців наркотичним зіллям у присутності понятих вилучили рюкзак, у якому знаходилися три поліетиленові вакуумні пакети з вмістом марихуани загальною вагою більш ніж 3 кілограми.
Наркоділки намагалися збути цей товар оптом за чималу су­му. До речі, частини ще перед приходом міліціонерів вони таки позбулися. В одного зі спільників вилучили кошти в сумі 25 тисяч гривень. Окрім марихуани, в квартирі знайшли ще два кілограми наркотиків. Загалом приблизна ринкова вартість вилученого зілля сягає понад 1 мільйон гривень. «Перед правоохоронцями­ області поставили завдання – ліквідувати наркотрафік та затримати збувачів наркотичних засобів», – прокоментував цю справу керівник закарпатської міліції Сергій Шаранич. Марихуа­ну направили на дослідження в експертно-криміналістичну службу УМВС. Наркоторгівців затримали в порядку ст.208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *