Студенти УжНУ взяли участь в акції «Здорова усмішка Словаччини»

Стоматологічний факультет Ужгородського національного університету проводить ряд профілактичних заходів серед населення. До таких належить і акція «Здорова усмішка». Студенти факультету не тільки провели інструктаж щодо правильності гігієнічних навичок на Закарпатті, але й взяли участь в аналогічній акції «Здорова усмішка Словаччини», що відбулася у словацькому місті Жіліна – відповідно до угод про міжнародну співпрацю факультету.

ужну

  Під час проведення акції усім бажаючим індивідуально надається інструктаж на моделях зубів щодо правильності гігієнічних навичок. При цьому ретельну увагу приділяють технікам чищення зубів та правильності тримання щітки в руках, щоб очистити усі поверхні зубів.
Інструктаж проводять найкращі студенти стоматологічного факультету Ужгородського національного університету, які пройшли стажування в Словаччині та отримали дипломи інструкторів гігієни порожнини рота. Допомагають українцям студенти-стоматологи з Кошицького медичного університету імені Павла Йосипа Шафарика, які мають досвід проведення подібних благодійних акцій в містах Словаччини.

uzhnu.edu.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *