Студентський фестиваль «Наші таланти тобі, альма-матер» відбувся в Ужгороді

cfhaui69d7g6Традиційно захід, організаторами якого стали профком студентів УжНУ та Студентська рада вишу, проходив у студентському центрі дозвілля «Ювентус». Цього року факультетів-учасників (включаючи також і гуманітарно-природничий коледж) було аж 19, тому свято тривало 2 дні – у середу студенти змагалися у вільному жанрі та СТЕМі, наступного дня – у вокальному конкурсі та в оригінальному жанрі.

Таланти у балах від 1 до 10 оцінювало авторитетне журі: Василь Маринець, голова Ради старійшин УжНУ, учасник хорової капели «Боян», декан математичного факультету, Мар’яна Баран, директор СЦД «Ювентус», Людмила Огороднік, заступник проректора з науково-педагогічної та виховної роботи УжНУ, Марія Дем’яник, хореограф-постановник студії сучасного танцю «Бліц», Олександр Шевелюк, представник Закарпатської ліги КВН, та Маріанна Сухолова, член асоціації спілки діячів естрадного мистецтва в Україні, дипломат-аташе з питань культури в Європі, викладач вокалу коледжу культури і мистецтв.

Другого дня склад журі дещо змінився: оцінювали студентів ще й Віталій Ерфан, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА та Анжеліка Клайзнер, педагог-хореограф студії сучасного танцю «Бліц».

Студенти як тільки не захоплювали залу: і танцювали, і співали, і вірші читали, і виступали зі своїми командами КВН, і демонстрували свої хобі. Було і смішно, і весело, а подекуди виступи розчулювали просто до сліз.

Андрій Мигаль, голова Студентської ради філологічного факультету та один з організаторів фестивалю «Наші таланти тобі, альма-матер», залишився задоволеним цим святом: «Наприкінці першого дня ми думали, що нам багато чого не вдалося, але зараз бачимо, що все пройшло успішно. Ми вперше організовували це свято абсолютно самостійно, силами самих студентів. Не всі факультети взяли участь у цьогорічному фестивалі, але, сподіваємося, наступного року учасники візьмуть це до уваги і будуть більш активними».

За підсумками обох днів виступу, перше місце «Студосені-2013» здобули студенти факультету здоров’я людини, які отримали в нагороду 1 500 грн, друге – філологічний факультет, який виграв 1000 грн, третє – факультет міжнародних економічних відносин із грошовим виграшем 500 грн. Усі охочі могли продовжити святкування у клубі «Прага», де вхід для усіх учасників був безкоштовним.

Ірина Левіна

mediacenter.uz.ua

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *