Стали відомі провокатори перекриття закарпатських доріг (ФОТО)

Сьогоднішнє перекриття доріг в районі Мукачева було організоване людьми підконтрольними Віктору Балозі, зокрема, панічні настрої в мережі Фейсбук нагнітала  Людмила Бандурчак, яка повідомляла, що закарпатську 128 бригаду знову кидають на передову. На зауваження користувача мереж Саші Попова відповіла брутальною лайкою.

бандурчакбандурчак2 бандурчак3

Сайти підконтрольні Балозі поширили цю дезінформацію але пізніше повидаляли публікації.

Про це також повідомила відомий український волонтер Тетяна Дюрдь.

дюрдь2

Потім на адресу Людмили Бандурчак Тетяна виразилася зовсім однозначно, назвавши її істеричкою.

дюрдь

Ми всі прекрасно розуміємо, що Балога використовує своїх активістів для розхитування ситуації на Закарпатті і не дивно, що заворушення припадають на час коли Володимир Путін відвідував сусідню Угорщину, очевидно, місцевий олігарх отримав команду до дій.

Органи СБУ, МВС та прокуратури повинні адекватно діяти у цій ситуації і перестати робити вигляд,що на Закарпатті є лише один сепаратист на прізвище Гецко.

бандурчак1

Раніше в  соцмережах повідомлялося, що жінки військовослужбовців 128-ї бригади, які нещодавно вибрались з оточення з Дебальцевого, перекрили трасу Київ-Чоп. Причина перекриття – не виконання ротації бійців.

До речі Людмила Бандурчак виявилася прихильницею Миколи Азарова і про їх стосунки писали провідні видання України.(Як Азаров обіймався з фанаткою,  Азаров познакомился в Интернете с красивой девушкой и договорился о встрече. ФОТО)

бандурчак бандурчак2

 

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *