“Спецконтроль” вимагає покарати ужгородських патрульних, які масово порушують ПДР (ВІДЕО)

В понеділок, 28-го березня було зафіксовано порушення ПДР з боку водіїв патрульних автомобілів д.н.з. 0554 та 0559. Дані автомобілі були припарковані з порушенням п.15.10.(В) на вул. Шумна у м. Ужгороді, а саме – «стоянка забороняється на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м». Про це повідомляє “Спеціальний контроль”.

На місце порушення були викликані співробітники Служби моніторингу Патрульної поліції для задокументування цього правопорушення. На місце прибув старший сержант Патрульної поліції Ужгорода Бабинець Віталій Іванович який колись дуже хотів щоб на активістів “Спецконтролю” виписали постанову за неправильну на його думку парковку. В даному випадку він відмовився притягнути до відповідальності своїх колег. Його аргументом було -“А може це не тротуар?”. На місці відібралися пояснення, постанови не виносилися за відсутності доказів, що це тротуар.

Ми звернулися в Міську Раду Ужгорода для отримання інформації про розміщення тротуарів на вул. Шумна у м. Ужгород. Закономірно, що ми отримали відповідь про наявнісь тротуару на даному відрізку дороги.

Всі матеріали ми передали до Управління Патрульної поліції Ужгорода для справедливого покарання для “оленів” в погонах.

поліція поліція2 поліція3

шумна

шумна2

шумна3

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *