“Солодка парочка” з Ужгорода попалася на крадіжці

крадіжкаДо скоєння крадіжки їх підштовхнула відсутність закуски до чарки оковитої…

Нещодавно з заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 53-річна мешканка міста, приватний підприємець. Жінка повідомила, що з її торговельного павільйону невідома особа викрала продукти харчування на суму близько 5000 гривень.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. З’ясувалося, що подія сталася пізно вночі. Зловмисник скористався відсутністю людей на вулиці, які б могли стати випадковими свідками злочину. Проник до приміщення шляхом пошкодження вхідних дверей.

Вжитими заходами працівників карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції було встановлено, що злочин скоїли 31-річний чоловік та його 27-річна цивільна дружина. «Парочка» неодноразово потрапляла в поле зору міліціонерів. Чоловік встиг навіть кілька років провести за гратами. Злодійкувате подружжя ніде не працює, однак має згубну звичку – алкогольну залежність.

Зі слів підозрюваних, крадіжку вони скоїли в стані алкогольного сп’яніння. Мали горілку, але не було закуски. Вирішили «завітати» до чужого продуктового магазину й  отримати бажане…

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Наразі міліціонери перевіряють правопорушників на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Триває досудове слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *