Сьогодні в Мукачеві пройде “суперсекретна сесія”

мукачевоПро це в мережі Фейсбук інформує журналіст Юрій Кравчук.

“До мене надійшла не побоюсь цього слова – сенсаційна інформація, особливо для тих, хто сильно “любить” заступників нашого мера – Галая і Лабоша. Буде проводитись суперсекретна сесія міської ради, на якій буде розглядатися ряд надзвичайно важливих питань. Серед них – про звільнення (скорочення?) Михайла Лабоша та Олександра Галая

. Сьогодні у суперсекретному режимі збираються суперсекретні комісії, які за один день розглянуть ці проекти, і рекомендуватимуть прийняти на сесії. Але це ще не все. Ніби то з ціллю заощадження коштів з 1 червня закриють Станцію Юних техніків та Еколого-натуралістичний центр. Так стається завжди, коли влада у місті – у руках торгашів. Розвиток дітей для них є менш пріоритетним, чим Бабло. Чомусь здається, що у чергового народного депутата з’явиться нова садиба у заповідному фонді. Дуже зручно, між іншим, коли у тебе у дворі – суд і прокуратура.

Я підозрюю, кому прийшла в голову думка, яку  своїми ж руками будуть затверджувати на сесії прихильники автора думки. Суть у тому, що увесь міськвиконком переходить на режим максимальної економії – практично, гола ставка. Керівник одного з управлінь міськвиконкому сказав: у мене буде менше двох тисяч гривень зарплати, і я повинен буду переконувати ціле управління, яке буде отримувати практично мінімалку, щоб вони працювали на совість. Інші працівники міськвиконкому застосовували слово з трьох букв, коли я казав їм: “Ну то й що? Ви ж все одно за 200 гривень у жовтні голосуватимете за команду автора цієї думки. А може й безкоштовно”. Я би ще з них плату за вхід на роботу брав. Можливо, тоді б розуму набралися”, – підсумував Юрій Кравчук.

 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *