Сьогодні майно громади Чопа пустять з молотка

Про це інформує громадський активіст Лариса Ступак. Ось, що вона пише з цього приводу: “СЬОГОДНІ, 13 лютого, об 11-00 в аукціонному центрі м.Ужгород по вул. Собранецькій, 60 буде проходити аукціон, який так старанно приховувався. Такий заповітний і бажаний для  Цариці. Комусь сьогодні зірки в кишеньку посипляться. За 45000 гривень куплять нарешті свій жаданий Берег, 18″.
“Ці приміщення біля пошти 7 років нікому не здавалися в оренду. Хоча бажаючих було дуже багато. Але Чопський міський голова Галина Цар наполегливо і нахабно не давала добро на оренду. Все думала, як би долю приміщення по-іншому вирішити. Ну ось, нарешті то вирішить”, – підсумувала Лариса Ступак.

Всі бажаючі побачити це дійство підходьте на Собранецьку,60

аукціон2

аукціон

1 comment

прохожий says:

Так ось чому царка нікому в оренду не давала ті приміщення, бо для себе приховувала. Та дійсно: за 7 років “вилучення з користання” тих приміщень на Берег 18 всі вже й про них забули. У чопській мерії було дві аферистки Галя Цар та Фелдий Оксана, а тепер ще й Бізіля Оля додалася, з Берегова. Чув що вона недавно написала у заяві в міліцію, що Наталевич до неї увірвався на прийом на полежав мало на ній. Ото коза дурна! Радувалась би…

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *