Смертельне сальто на закарпатській трасі (фото)

Серію фантастичних кульбітів здійснила “Тойота” на трасі Київ – Чоп.
дтп2
У неділю, 8 вересня, близько 11:30 автомобіль “Тойота” з трьома пасажирами рухалася з боку Мукачева у бік Сваляви і на повороті з траси с.Чинадійово їх підрізала “Шкода” темно-синього кольору, яка на великій швидкості, рухаючись їм на зустріч, раптово без будь-яких сигналів повернула наліво з траси у бік села.

 

Уникаючи зіткнення водій “Тойоти” почав маневрувати правим боком, виїхав на узбіччя і авто занесло у кювет, яким воно пролетіло кілька десятків метрів перевертаючись, яке знову викинуло на дорогу.

Одного з пасажирів викинуло з авто, його забрала швидка у важкому стані. Двоє інших не зрозуміло яким чином вижили і відбулися незначними травмами.

дтп дтп3

Мукачево.net

2 comments

ЦЕ НЕ РЕКЛАМА, ІНФОРМАЦІЯ БУДЕ КОРИСНОЮ УЧАСНИКАМ ДТП!
У переважній більшості ДТП складно встановити ступінь вини того чи іншого водія, не знаючи швидкості, з якою рухався його транспортний засіб. Пропонуємо проведення автотехнічних досліджень та судових експертиз з наступних питань:
– Визначення швидкості руху транспортних засобів при ДТП з врахуванням їх пошкоджень.
– Дослідження параметрів зіткнення автомобілів на предмет їх відповідності параметрам розкриття подушок безпеки.
– Дослідження обставин ДТП та відповідності дій учасників вимогам правил дорожнього руху.
– Дослідження наїздів на пішоходів.
Інформація на сайті:
VINEXPERT.COM.UA

reporter says:

Коллеги! забаньте этого п**дара!!! Вин экспэрт бл**! Срёт на нашем сайте в комментариях своей рекламой, нету спасения. Спамер злоеб**чий. Писали письма администрации данного ресурса – видимо не доходит до людей:(

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *