Шахрай, який відправляв ужгородцям сіль замість ноутбуків і айфонів, опиниться на лаві підсудних

шахрайПрокуратурою міста Ужгорода скеровано до суду кримінальне провадження щодо вже неодноразово судимого мешканця міста Ужгорода за ч.3 ст. 190 КК України, який шляхом шахрайства з використанням мережі Інтернет заволодів грошовими коштами мешканців міста на загальну суму понад 20 тис. грн.

Як повідомив прокурор міста Ужгорода Іван Зарева, чоловік, під виглядом продажу опублікованих на одному з Інтернет-сайтів речей: телефонів, телевізорів, ноутбуків тощо, шахрай входив у довіру до людей та під приводом продажу товару, якого у нього насправді не було, отримував за перерахунком через банківські картки гроші.  Відтак, поштою відправляв людям пачку солі, замість оплаченого товару.

Вказані злочинні дії були викриті спільними діями правоохоронців міста.  Наразі, кримінальне провадження щодо шахрая спрямоване до суду. Закарпатець звинувачується у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайства) вчиненого повторно, шляхом незаконних операцій із використанням електронно-обчислювальної техніки.

Відповідно до санкції статті за вчинення такого злочину передбачено покарання  – від трьох до восьми років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *