Роми влаштували гучні “розборки” з бійкою та стріляниною на Виноградівщині

ромиУ селищі Королево Виноградівського району прихильники та родичі місцевого барона днями напали на будинок іншого багатого рома, понівечили дорогого майна на десятки тисяч доларів та розбили кілька машин.
Під час цього вандальського акту лунали і постріли з гумового пістолета. Однак, господар дому з сім’єю встиг завчасно втекти з помешкання, тому серйозних тілесних ушкоджень серед учасників побоїща не було.
У Виноградівському відділенні поліції підтвердили інформацію про масову бійку у ромському таборі в Королеві.
– За цим фактом уже порушено кримінальну справу, ведеться розслідування, – розповів начальник Виноградівського відділення поліції Віктор Ребрей. – За попередніми даними, причиною виникнення конфлікту став випадок двотижневої давності, коли неповнолітній родич місцевого барона  розбив вікно на приміщенні магазину і  за це дістав по обличчю від родича іншого багатого мешканця табору.
Образа не забулася і через два тижні вона вилилася в циганську помсту з масовою бійкою і розбоєм. На щастя, вдалося уникнути серйозних тілесних ушкоджень.
Обидві сторони з  приводу виниклого конфлікту зверталися із заявами до поліції. Однак зараз уже самі намагаються  його залагодити  і обіцяють відкошувати потерпілому знищене майно та автомобілі. Та при цьому правоохоронці продовжують  розслідування  і по його завершенні справу буде передано до суду.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *