Ректор МДУ має пряме віднощення до університетських хабарників – Кравчук

щербанТаку заяву зробив мукачівський журналіст Юрій Кравчук на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

 

 

 

 

Ректор Тетяна Щербан має пряме відношення до кожного хабарника. Народна Рада Мукачівщини зверталася особисто з проханням підписати меморандум, ще коли вона була кандидатом. У меморандумі мова йшла про співпрацю у боротьбі з хабарництвом. Вона тоді проігнорувала звернення, бо так їй велів куратор – Іван Балога. Тепер маріонетка Тетяна Дмитрівна мусить брати все на себе. А могла сьогодні виступити з заявою: “Завдяки ефективній співпраці Народної Ради, правоохоронних органів та ректорату у черговий раз припинено ганебну практику “отримувати подяку” за проставлені заліки…”

3 comments

Віталій says:

Взятки в МДУ, в данний час, це як гра в “русскую рулетку”. Страшно, але якщо не вистрілить, точніше, якщо не впіймають, то хруст купюр, кращий за “Лунную сонату”.А щоб все було в ажурі, то треба просто знати таблицю ділення і тоді можна розраховувати і на звання відмінника освіти.
Хоча, якщо чесно, то з хабарництвом в МДУ можна швидко покінчити, але ж риба псується з голови!

Julian says:

Случайно читал новости на сайте и оторопел! Некогда с Таней учился на матфаке. Это ж надо так низко пасть, что делает с людбми судьба, а конкретно высокие должности и деньги. Печальо однако.

888 says:

Тих Балог, пройдисвітів, треба брати за шкірку! Доста іздіватися над людьми!.Сам Іван Балога є куратором Щербанки ректора МДУ,без його волі і ведома ні одне кадрове призначення не проходить, все він рішає що і як. Друга мамка Щербанки много біди за ці роки наробила своїй хворій дочц на голову, всягде лізе керує диктує, а хабарництво одне за одним у мду ,щодня українські сайти пишуть, який зброд у тому МДУ…Які куратори “чистоплотні” такі підлеглі, це провірка на вшивість -проректор золотобатонник гоблик В., юрист Біловар хабарник якого поперли із обласної прокуратури за взятку помічниця колишняя секретутка Питьовки Демян славаааааааааааааа.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *