Прикордонники виявили нелегалів з Бангладеш в одному з ужгородських готелів

нелегали2Учора  ввечері прикордонники Чопського загону у ході перевірки інформації, що надійшла від оперативних підрозділів, в одному із готелів міста Ужгород, виявили та затримали трьох іноземців.

Чоловіки при собі документів, що посвідчують особу, не мали. З їх слів стало відомо, що вони є громадянами Бангладеш. Разом з тим, вони розповіли, що мали намір незаконно потрапити до однієї із країн ЄС у пошуку кращих умов життя.

Наразі затриманих доставлено до пункту тимчасового тримання Чопського прикордонного загону.  На них складено адмінпротокол за ст.204 ч. 1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Крім того, за їх перебування в контрольованому прикордонному районі без документів, що посвідчують особу, на них складені документи адміністративного правопорушення за ст. 202 КУпАП «Порушення прикордонного режиму або режиму в пунктах пропуску через державний кордон України». Тривають перевірочні заходи та встановлення можливих причетних осіб до даного правопорушення.

По даному факту проінформовано центр з надання вторинної безоплатної правової допомоги в Закарпатській області.

Держприкордонслужба України

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *