При обшуку будинку 70-річної матері голови закарпатського “Спецконтролю” поліція застосувала вогнепальну зброю

бегешВчора, 20 липня, відділ комунікації поліції Закарпатської області розповсюдив інформацію про те, що працівниками ГУНП в Закарпатській області затримано представників однієї з громадських організацій Ужгорода, які позиціонують себе як ті, що пильно стежать за дотриманням Правил дорожнього руху, а також чесності полісменів. Пізніше прокуратура Закарпатської області повідомила, що мова йде про активістів “Спеціального контролю”, які

нібито вимагали 4 тис.дол США від працівників Управління Укртрансбезпеки в області за не оприлюднення відео про їхню професійну діяльність. Вказаних осіб затримано в порядку статті 208 КПК України. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.189 КК України – вимагання. Довідка: ч.2 ст 189 КК України – Вимагання Вимога передачі чужого майна чи права на майно або вчинення будь-яких дій майнового характеру з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами, обмеження прав, свобод або законних інтересів цих осіб, за попередньою змовою групою осіб, карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.
У розмові з нашим кореспондентом Голова правління “Спеціального контролю” Ростислав Бегеш підтвердив інформацію про затримання головного редактора видання “Спеціальний контроль” Андрія Комовці та виконавчого директора організації Юрія Луца. Також спецконтролівець повідомив, що поліція провела обшук в будинку його 70-річної матері в Верхніх Воротах Воловецького району. При намаганні зайти у двір правоохоронці зіткнулися з домашнім собакою і використали для відганняння останнього вогнепальну зброю стріляючи вгору. При обшуку поліція нічого цікавого не виявила, зазначив Ростислав Бегеш.
 Ростислав Бегеш є відомим в краї радіотелеведучим та шоуменом.
 пес

3 comments

12345 says:

а при чім тут стара мати голови правління, вона що теж замішана???
брєд!

уйна says:

сі хлопці што попалися-так їм і треба! каждого вимогатєля за грати. Попзирайте, де тих хаьбарників ниє.У генпрокуратурі мільйони, діаманти, золото, валюту прямо у кабінетах на гарячому імили, митники гребуть, міністерства гребуть за любу довідку, документ, експеритизи, ліцензіїї, сертифікати тощо. нгачальників державних служб держави затримують, губернаторів, чиновників затримують А тут велику америку открили… но попалися бо падкі на гроші. най їх судіть.
але спецконтроль єден із журналістів, які не дали справу Балаж надії із аграрного, супер шахрайки і аферистки, її дочки вбивці бокторки із ЦРЛ балаж Наталії не дали спустити на тормоза! постраждалі 12 років судяться за торжество справедивості у наших судах, прокуратурах. такі тварі як балажки кормили роками і дикутвали їм свої умови.
у любій череді найдеся корова яка засере усю череду. спецконтроль далі тримайте свою лінію, а хабарників під суд, який має довести їх винуватість!

Василь says:

Балажка, екс-директор мукачівського аграрного коледжу, протягом дванадцяти років вимагала хабарі за вступ і крала державні гроші. З цього приводу були неодноразові звернення в міліцію і прокуратуру.Де були вищезгадані правоохоронні органи і чому не було належного реагування з їхнього боку? Бо Балажка ділилася з ними. Саме тому,і суд вже третій рік розглядає кримінальну справу по фальшивому диплому Балажки , а кримінальну справу по її доньці, що будучи п”яною вбила двох людей, суд розглядає другий рік.Якщо цим “активістам” грозить від трьох до семи, то побачимо, скільки отримає Наталія Балаж за вбивство безневинних людей.
Пора вже братися за продажних покидьків у мантіях.
Тому, пора братися за продажних покидьків у мантіях!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *