Провокатори із Закарпаття зняли маски!

    ковач2Виступи Бейли Ковача в Криму та його підтримка, так званого «референдуму», підтвердили на чиї гроші розкошує цей пан з «Йоббіка», а й можливо і вся його партія.
Вже стало поганою традицією від цих «добродіїв» після 15 березня підготовляти якусь «качку» для української сторони. Бо за минулорічну інсинуацію нібито за побиття угорських студентів в Ужгороді так ніхто і не вибачився. Тепер видно хто був замовник цієї провокації.
Цим цей пан завдав удару по Європейському національному Альянсу, а його співпраця в Криму з грецькими «неосталіністами» проливає світло на сумні події навколо колись сильної націоналістичної партії Європи грецького «Золотого Світанку». Цю націоналістичну партію, яка мала фракцію в парламенті, вороги зуміли спровокувати, вбивши спочатку її двох членів, на збройне протистояння. В підсумку – депутати були заарештовані,  партія заборонена, до чого приклали руки подібні «соратники» по націоналістичному руху в Європарламенті.
Так що пан Бейло ще «той хлопець», провокатор європейського масштабу, який працює на лівацький рух. Виникає питання, що він робить в націоналістичній партії?
Доля «Золотого Світанку» готовилась «Свободі» в Києві на вул. Грушевського, а тепер, за деякими даними, готуються провокації    в м. Берегово. Тому є об’єктивна необхідність, задля спокою громадян міста, закрити офіс Бейли Ковача в м. Берегово, і оголосити його персоною нон-грата в нашій країні. А прапор секеїв, який майорить над офісом, перетворює це приміщення на об’єкт можливої посиленої уваги спецслужб різних країн, які можуть використати це з провокаційною метою.
Сьогодні, 17 березня, ініціативна група символічно опечатала офіс Бейли Ковача в Берегові, як потенційне осине гніздо сепаратизму. СБ України надіємось також не стоятиме осторонь цього процесу.
Олекса Гармата
м.Берегово

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *