Проти чопських посадовців порушили ще одну справу (ДОКУМЕНТ)

буркуш2

 

Про це в мережі Фейсбук пише активіст Лариса Ступак.

Заступником Чопського міського голови Буркуш А.А. на протязі 8 років з перевищенням повноважень, видавався «дозвіл» на знищення зелених насаджень. Вирубка дерев у місті на підставі таких «дозволів» стала настільки звичною, що на дрова вже почали різати та продавати навіть сакури у центральній частині міста. Про знамениті дозволи від Арпада знали усі. І міський голова і її заступники. І правоохоронці. І прикордонники. Наразі колеги Буркуша будуть розказувати на допитах, які вони білі і пухнасті, а корупційні дозволи видавала ця нестерпна Ступак.

буркуш

Ось таки “дозволи ” з незрозумілим текстом, замість рішення виконкому, давали право деяким особам рубати дерева.

буркуш5

Ще багато таких папірців гуляє по Чопу. Натомість більше 110 дерев вже не має. Їх зрубали і продали.

 буркуш3

2 comments

Lara says:

Як можна публікувати такий матеріал, без підтверджених фактів? Адже в повідомленні про відкритття кримінального провадження мова йде про якусь заяву написану Стуапак і відкрите кримінальне провадження. Як ви перевіряєте достовірність інформації, дописане прізвище, ще з фотографією, нічого не сказано про суд, чи визнана судом ця людина винною у скоєнні даного кримінального правопорушення? Напевно ви ще не несли відповідальності за публікацію недостовірної інформації?!
Рекомендую ознайомитися, якщо ви до сих пір цього не знаєте????
Стаття 62. Конституція України
Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком
Ніхто не зобов’язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.
Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.
У разі скасування вироку суду як неправосудного держава відшкодовує матеріальну і моральну шкоду, завдану безпідставним засудженням.

Бізіля says:

Стаття про службове підроблення 366. Дозволи є службовим підробленням. Підпис на дозволах стоіть Буркуш А.А. На жаль.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *