Прокуратура змусила Закарпатський облавтодор виплатити зарплати працівникам

грошіЗакарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, за результатами проведеної перевірки встановила, що посадові особи ДП «Закарпатський облавтодор», замість виплати заробітної плати перераховували кошти на інші цілі, а також допускали інші порушення законодавства про оплату праці.

Як повідомив, заступник закарпатського прокурора з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Роман Лемак, зокрема, в березні поточного року, Службою автомобільних доріг у Закарпатській області перераховані кошти в сумі 330 тис. грн. за виконання підрядних робіт, з яких на оплату праці по платіжним дорученням скеровано тільки 170 тис. грн. Так, філії «Іршавський райавтодор» на оплату праці перераховано 45 тис. грн., філії Ужгородський ДЕД скеровано 90 тис. грн., та 35 тис. грн. філії Ужгородський райавтодор, а 160 тис. грн. перераховано на оплату електроенергії та природного газу.

Закарпатська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері, на усунення виявлених порушень внесла подання, за результатами розгляду якого заборгованість по виплаті заробітної плати працівникам 5 філій «Берегівський райавтодор», «Мукачівський ДЕД», «Хустський ДЕД», «Великоберезнянський райавтодор, «Тячівський райавтодор», «ДП «Закарпатський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» в сумі майже 650 тис. грн. погашена, повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *