Програми Щадея та Балоги набирались на одному комп’ютері (ФОТО)

Деякі текстові документи із передвиборними програмами кандидатів у депутати від шести одномандатних виборчих округів Закарпаття, які оприлюдненні на офіційному сайті ЦВК, створені на одному комп’ютері.

При цьому мова йде про різних кандидатів на різних округах від різних політичних сил.

Такий факт спостерігачі ОПОРИ з`ясували, завантаживши документи «Word» із сайту ЦВК та переглянувши розділ «Властивості документа».

Створення різних документів на одному комп’ютері виглядає цілком логічним, якщо різні кандидати на шести округах висунуті від однієї політичної сили.

У текстовому документі «Word» із програмою кандидата на окрузі № 68 Віктора Щадея (самовисуванець) такі властивості: автор: «User», заклад:  «NSNU».

Такі ж дані вказані у властивостях документу передвиборної програми кандидата на одномандатному виборчому окрузі № 71 Павла Балоги (самовисуванець). Тобто, тексти програм двох кандидатів на двох різних округах, ймовірно, набиралися на одному комп’ютері.

програма щадей програма балога

 

Документи «Word» із текстами передвиборних програм кандидатів «Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» на одномандатних виборчих округах № 68, 69, 70, 71, 72 створені на одному комп’ютері, про що свідчить інформація у властивостях документів – в рядку «заклад» в усіх документах назва «Grizli777».

Програми кандидатів від «Батьківщини» в округах № 69, 71, 72, згідно з інформацією у властивостях документа «Word», створені автором «БЮТ» та закладом «БЮТ».

А от в інформації про кандидата від «Батьківщини» на одномандатному виборчому окрузі 68 Сергія Кисиличина у документі вказується – автор: «Сегій Кисиличин»;  заклад: «INDEX BANK».

Такі ж дані щодо створення документу «Word» вказуються у програмі кандидата на окрузі 70 від «Радикальної партії Олега Ляшка» Василя Гуцала. Тобто, тексти програм двох кандидатів на двох різних округах, ймовірно, набиралися на одному комп’ютері.

У текстовому документі «Word» із програмою кандидата на окрузі № 68 Роберта Горвата (партія «Блок Петра Порошенка») такі властивості: автор: «Alex», заклад: «Computer».

Такі ж дані вказані у властивостях документу передвиборної програми кандидата на цьому ж окрузі Євгена Агости (самовисуванець). Тобто, тексти програм двох кандидатів округу, ймовірно, набиралися на одному комп’ютері.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *