Представники “Правого сектору” взяли участь у зборах офіцерського складу ГУ УМВС в Закарпатській області

umvs-prav1Сьогодні, 25 лютого, представники Правого сектору взяли участь у зборах офіцерського складу ГУ УМВС в Закарпатській області включно з організаціями ветеранів правоохоронних органів.

На зборах виступив екс-начальник обласного ГУ УМВС України Василь Варцаба, який повідомив про свою відставку.

Представники Правого сектору, які були запрошені на захід, звернулися до колективу правоохоронців і закликали міліціонерів докласти максимум зусиль для забезпечення правопорядку в області та повернення авторитету правоохоронних органів серед громадян. Як заявляв раніше керівник Правого сектору в Закарпатській області Олександр Сачко, надалі призначення на керівні посади, в першу чергу в правоохоронних органах, мають відбуватися виключно після погодження з трудовим колективом, тому учасникам зборів було запропоновано обрати кандидатуру на посаду нового керівника і подати її на розгляд в.о. міністра для призначення.

Зі свого боку Олександр Сачко заявив, що активісти структури підтримають кандидатуру, погоджену колективом, та пропонуватимуть її затвердження міністром задля уникнення дестабілізуючої ситуації в області. Проте опісля закріплена за посадою людина однозначно повинна буде пройти процедуру люстрації. Доки політики безкінечно говорять, міліція повинна працювати!!!

Для унеможливлення стороннього впливу на рішення колективу засідання продовжилося за відсутності екс-керівника міліції області, а також представників Правого сектору та ЗМІ. Своє рішення колектив запропонував погодити з представниками районних та міських відділів ГУ УМВС.

TVsLrqlqjlg

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *