Працівники однієї з ужгородських дільниць під час виборів самі собі виписали премії

вибориСпівробітники  СДСБЕЗ Ужгородського міського відділу міліції зібрали матеріали стосовно підроблення посадовими особами ДВК № 210764 (яка знаходилась в СК «Юність» по вулиці Заньковецької) фінансових документів.

Встановлено, що посадовими особами ДВК № 210764 одномандатного виборчого округу № 69, 31 травня 2014 року о 14.00 год. без згоди виборчої комісії, підготували, підписали та скріпили печаткою «звичайна виборча дільниця» постанову «Про одноразову грошову винагороду».

Згідно зазначеної постанови комісія нібито вирішила виплатити премії членам вищевказаної ДВК. Однак, питання щодо виплати вказаних премій на засідання виборчої комісії не виносилось, не розглядалось і рішення з цього приводу комісією не приймалося.

В подальшому на основі зазначеної постанови бухгалтерією ОВК №69 в обласному центрі видано з державного бюджету кошти в сумі 1 813.11 гривень які згідно розрахункової платіжної відомості 6 червня отримав секретар ДВК, а членам вище вказаної ДВК не повідомив і гроші не виплатив, – повідомляє УМВС України в Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *