Працівник СБУ спростовує інформацію про рекомендацію встановлення кодових замків в приміщенні Ужгородської міськради (ВІДЕО)

Вчора “Трибуна” повідомляла, що в Ужгороді відбувся круглий стіл на тему «Захист права на доступ до публічної інформації та питання вільного доступу адміністративних установ». Організатором заходу була Ужгородська громадська рада, а модераторами заходу виступили адвокат-правозахисник Анастасія Бачинська та журналіст-правозахисник Лариса Ступак.

Помічник начальника Управління СБ України в Закарпатській області з правових питань Ярослав Палко на запитання чи рекомендувала спецслужба Ужгородському міському голові Богдану Андріїву встановити кодові замки на приміщенні третього поверху міськради і тим самим обмежити доступ громадян до малого залу засідань та інших приміщень установи відповів, що СБУ не рекомендувала меру Ужгорода встановлювати кодовий замок.

У своєму нещодавньому листі Ужгородський міський голова Богдан Андріїв повідомляв громадськість, що кодовий замок встановлено згідно постанови КМУ №92 від 18 лютого 2016 року та у зв’язку з рішенням керівника антитерористичного центру ввести на території Закарпатскої області “синій” рівень терористичної загрози.

Детальніше у відео Ярослава Сайкевича.

 

andrijiv-vidpovid

hromhrom2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *