Поранений під закарпатським СБУ міліціонер дав інтерв’ю (ФОТО)

Поранений працівник міліції розповідає про події того злощасного вечора, коли його підстрелили біля облуправління СБУ в Ужгороді.

 – Під час несення служби пізно ввечері 7 серпня ми разом із напарником отримали повідомлення від оперативного чергового Ужгородського міськвідділу міліції про те, що невідомі особи намагаються зайти до приміщення УСБУ, – каже 28-річний старший сержант міліції ВіталійГлуздань. – Прибувши за вказаною адресою, ми побачили поблизуадмінбудинку УСБУ групу людей у камуфляжній формі в кількості 4-5 чоловіків. Зробили їм усне попередження щодо їхніх протиправних дій. Нащо невідомі відреагували обурено, почали рухатись в наш бік, при цьому вимагали, аби ми віддали їм нашу табельну вогнепальну зброю. Після чого один із нападників намагався забрати пістолет від мого напарника – схопив його за кобуру, щоб силоміць заволодіти зброєю. Я зробив один попереджувальний постріл у повітря.  Однак інший нападник зробив кілька пострілів у мій бік. Одна з куль потрапила мені в ногу, пройшла навиліт і застряла в другій нозі. Після чого я впав на землю. А далі прибула підмога, і я був доставлений у лікарню.

поранений Як розповідає про події тієї ночі лікар-хірург Ужгородської ЦМКЛ ОлександрТовт, працівник міліції з вогнепальним пораненням поступив до лікарні у ніч з четверга на п’ятницю. Потерпілого відразу було прооперовано. На щастя, куля не зачепила життєво важливої артерії, інакше людина б за лічені хвилини стекла кров′ю.

 

На сьогодні стан здоров′я пораненого міліціонера, батька малолітньої дитини,  стабільний, він поправляється. Стосовно самих зловмисників триває розстеження, їх взято під варту.

До речі, поранений ст. сержант Віталій Глуздань був серед добровольців, які через кілька днів мали вирушити в складі загону закарпатських правоохоронців у зону АТО. Натомість закарпатець отримав кулю не від сепаратистів на сході, а вдома.

 Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *