Закарпатця, який вбив продавчиню у Волівці, вже затримано

убивство-ВоловецьПісля обіду 28 березня в магазині райцентру Воловець, недалеко від залізничного переїзду, відвідувачі виявили тіло продавщиці. Вона лежала прямо за прилавком.

Убитою виявилася 59-річна жителька сусіднього села Гукливий. На тілі жінки виявили кілька ножових поранень в спину і одне – в шию. Жертва, мабуть, намагалася втекти, але так і померла за прилавком, де працювала. Всі характеризували вбиту як добру і порядну жінку, яка нікому не зробила нічого поганого.

Закарпатським правоохоронцям вдалося оперативно розкрити цей злочин.

Все свідчило про те, що жінку вбили не з метою пограбування, адже з каси не взяли понад 4 000 гривень. Також вбивця не забрав з сумочки жертви гаманець з 1 250 гривнями. Залишив і мобільний телефон і прикраси.

Крок за кроком правоохоронці встановлювали всіх, хто заходив в той день в магазин або просто проходив повз. Особливо тих, хто мав борги або неприязні стосунки з потерпілою. Таким чином в поле зору поліцейських потрапив 33-річний місцевий безробітний. У нього були неприязні стосунки з продавщицею через борги. Чоловік не має сім’ї, перебивається тимчасовими заробітками.

Поліцейські почали копати глибше, і припертий доказами чоловік зізнався у скоєному. Але вбив він жінку не тільки з-за боргів.

Як зізнався затриманий, того вечора він прийшов в магазин випити кави і повернути борги продавщиці. Зате почув вже звичні закиди, який він непутящий, і нагадування, що це не вся сума боргу…

Закиди жінки, що він тільки п’є і живе на позику, зачепили людину за живе. Він вийшов з магазину, але незабаром повернувся. З ножем!

Пояснення свого страшного вчинку чоловіком, вразили навіть бувалих правоохоронців. Виявляється, продавець поплатилася життям за свої материнські настанови.

«Вона мене вже дістала своїми повчаннями», – пояснив свій страшний вчинок вбивця.

Затриманий перебуває під вартою. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За скоєне чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *