Поліція відмовилася розслідувати загадкову смерть на Рахівщині

поліціяДо редакції “Трибуни” надійшов лист від мешканця села Видричка Рахівського району І.Ю., в якому той розповідає про загадкову смерть односельця і халатне відношення поліції до розслідування цього інциденту. Публікуємо лист на місцевому гуцульському діалекті із авторською стилістикою та орфографією.

Смерть чи вбивство у селі Видричка?
12 листопада вмер наш односелец Колачук Василь якого ми називали по кличці Довбуш, бо носив довге волосся як Олекса Довбуш. Єго найшли мертвим увечері в себе дома. Він був добрим і здоровим чоловіком. В суботу 14 листопада його поховали.

Та саме інтересне те, шо його ніхто не оглядав з дохторів, видали заключення про смерть заочно, а міліція тоже не була на місці, дзвонили на 102. Нам відповіли, шо розбереси участковий . Останній так і неприходив. Отже людину поховали не взнавши причину смерті.

А справа в тому шо є підозра шо покійного Колачука таки вбили, або отравили. В ніч з 12 на 13 листопада його хату повністю пограбували. Забрали побутову техніку, посуду, харчові припаси, електроінструмент, гроші, банківські карточки, документии на машину, на хату та землю. Небіжчик жив один, тому й орудували доброзичливці. Один з них Черній Петро, який знаходитси під слідством по справі за згвалтування. Він вже на другий день вирішив переписати на себе майно. Правда виявиласи, шо в покійного є донька і нотаріус на афери не пішов. Після того Черній віддав машину і документи.

Та саме головне шо міліція стоїт у стороні і нічо не хоче видіти. А де правда, смерть настала природня ци насильна?

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *