Категорії Суспільство

Показові “ямкові” ремонти ужгородських доріг аж ніяк не покращують їх стан

дорогаГромадський активіст, член міськвиконкому Іван Белецький опублікував фото доріг в Ужгороді. Ями та тріщини на світлинах не лише на вулицях, де давно не ремонтували асфальтне покриття, тут показано і вже недавно зроблені дороги.

«Ужгородські дороги на сьогодні: розрізані колесорозбиваючі ями, які змушують водіїв порушувати правила. На зроблених участках дороги вже нові ями і розбиті тротуари, на які було ліньки кинути дві лопати асфальту. Відсутність розмітки в нічний дощ – смертельне рандеву для незнаючих місто. Заїзди в двори схожі на місця розбиті війною. Це б не дратувало, якби не піар мерії на тій дорозі, за яку б в Європі розстріляли…», – коментує Белецький.

До обговорення цієї теми долучилися і пересічні ужгородці. Вони кажуть, що легше залатати маленькі ямки і машину асфальту розкидати там де це буде видно, ніж заасфальтувати цілу траншею витративши 10 машин асфальту і за масштабністю воно не буде так феєрично і показово. Такі показові ямкові ремонти, на думку містян, потрібні, щоб на цьому щось вкрасти.

дорога1

дорога2

дорога3

дорога4

 

7dniv.info

Залиште відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *