Подруга обікрала довірливого мешканця Ужгородщини

На свою біду 44-річний житель Ужгородського району зайшов у гості до своєї 46-річної подруги-ужгородки. Але вона замість того, щоб розважити гостя, поцупила в нього 300 євро.

 Все починалося з випадкової зустрічі на ринку «Білочка» в місті Ужгороді. Чоловік запросид подругу до кафе, на чашку кави. Свою зустріч вирішили продовжити в домашному затишку. Ужгородка запросила чоловіка додому, де вони продовжили спілкувалися та вживати спиртні напої, так би мовитивідпочивати. Хильнувши зайвого, гість не розрахував сили та заснув за столом. Скориставшись «відпочинком» чоловікапривітна господиня поцупила гроші. Відсутність грошей виявив лише тоді, як пішов від подруги.

 

Чоловік одразу звернувся за допомогою до міліціонерів. Під час розмови з правоохоронцями, потерпілий не міг вказати де саме розташована квартира, в якій вони відпочивали. Він навіть не знав особистих даних «горе-подруги».

 

Як було згодом встановлено працівниками міліції, жінка квартиру винаймала, а постійно проживала за іншою адресою, разом зі своєю родиною. Наразі вона спілкується з міліціонерами. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство. А остаточну крапку в цій справі поставить суд.

 Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

 

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *