Під час пожежі на Ужгородщині врятували від смерті жінку

пожежаУранці 15 лютого в с. Оноківці Ужгородського району пожежа охопила криту веранду одноповерхового житлового будинку. Спершу зайнявся диван, а згодом вогонь поширився на решту прибудови. Загорання помітили сусіди, які о 05:00 повідомили про подію до оперативно-рятувальної служби Закарпаття.

За викликом до с. Оноківці прибули два відділення вогнеборців – по одній машині з 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород. Через пожежу на веранді будинок наповнився димом. Рятувальники зайшли до однієї з кімнат і побачили всередині непритомну жінку, яка надихалася диму. Її вивели на вулицю й передали до рук медиків бригади «швидкої», котрі надали громадянці невідкладну допомогу. Госпіталізації потерпіла не потребувала.

Тим часом о 05:20 бійці ДСНС локалізували пожежу та о 05:48 – ліквідували її. Завдяки вчасному виявленню загорання та оперативним діям вогнеборців житловий будинок разом із прибудовою вдалося врятувати від знищення. Полум’я встигло знищити диван і пошкодити вікно, завдавши збитків на суму 1500 гривень. Імовірно, причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння, — інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *