Опозиція не має бажання віддавати Закарпаття Балозі

балогаЯк відомо, Віктор Балога вів активну піар-кампанію навколо останніх подій в Україні. У той час, коли про нього всі почали забувати, сталися надзвичайні події в Україні, розгорівся протестний рух і для закарпатського нардепа настав просто золотий час, щоб знову про себе нагадати. Він навіть змусив активізуватися свого брата Івана, який повинен був збирати сесії облради і робити регулярні заяви.

Спочатку Віктор Балога досить обережно і дипломатично відгукувався про події на Майдані, однак потім його риторика стала більш жорсткою і критичною до влади. Ззгодом його команда  проігнорувала вимоги громадських активістів, які були організаторами Євромайдану в Ужгороді щодо аполітичності і через своїх помічників створила альтернативний координаційний центр, який мав керувати акціями протесту, а також організувати поїздки на Майдан у Київ.

 

Соратники Балоги встановили великий намет в Києві на Майдані і вивісили табличку «Приймальна нардепа Балоги». Тим самим Балога мав намір показати опозиціонерам, що саме він заправляє опозицією в Закарпатті. Як повідомили нам джерела з партії «Батьківщина», Віктор Балога мав розмову з лідерами опозиції Яценюком, Кличком та Тягнибоком. Розмови стосувалися того, що Балога хоче взяти на себе опозиційний рух в Закарпатті, а взамін отримати публічну підтримку лідерів опозиції. Однак переговори не дали результату. Як стверджують свідки розмови, Яценюк взагалі ігнорував Балогу і лише натякнув про те, що ставка на опозицію в області зроблена і це Лунченко, але ніяк не Балога. А Кличко взагалі мало не послав завидівця.

 

Це була неприємна несподіванка  для ВіктораБалоги.  Його коментарі  набули менш радикального вигляду щодо влади.

Як відомо, більшість експертів нинішню політичну кризу вбачають в підкилимному протистоянні Льовочкіна та Клюєва. На думку відомого українського політолога та адвоката Тетяни Монтян, палацовий переворот не вдався і Клюєв виявився на коні. Балога був у дружніх стосунках з Льовочкіним ще з часів президентства Ющенка, а згодом під час роботи в уряді Азарова. Тому перемога Клюєва для Балоги стала перепоною у комунікації з керівництвом держави.

clipnews.info

 

 

1 comment

михайло says:

Небудьте дурними..Балого тесаме що і Янукович..ТІЛЬКИ в другій шкірі..!!

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *