Очільник поліції Закарпаття зустрівся з мешканцями краю

Князєв-прийомСьогодні відбувся черговий особистий прийом громадян, який провів т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник Сергій Князєв.

На прийом до керівника поліції краю прийшло понад два десятки громадян. Зокрема, кілька матерів і батьків клопотали за своїх синів, колишніх працівників міліції, яких не беруть на службу в нову поліцію. Сергій Миколайович пообіцяв розглянути по кожному випадку мотивацію відмови кандидату.

Пенсіонерка з Ужгорода просила сприяння у вирішенні побутового конфлікту з її колишнім чоловіком-правоохоронцем.
Інша ужгородська пенсіонерка вважає, що її незаконно звільнили свого часу з роботи.

Молоде подружжя з Перечинщини скаржилося на зволікання із розслідуванням кримінального провадження щодо побиття браконьєрами чоловіка.

Житель Свалявщини п.Іван вважає, що слідчий незаконно закрив кримінальне провадження, а на його заяви міліція не реагувала.
Колектив ужгородського магазину «Корзо» прийшов до керівника поліції зі скаргами на свавілля з боку їх опонента і нереагування на такі незаконні дії   правоохоронців.
Ужгородка п.Надія вважає, що правоохоронці незаконно притягнули до кримінальної відповідальності її сина за збут наркотиків.

Інша жителька м.Ужгорода, п.Марія,   скаржиться на своїх сусідів по гуртожитку.

Сам прийом тривав понад п′ять годин. Кожен відвідувач прийшов зі своїми проблемами, вирішення яких, по можливості, громадяни просили в керівника поліції.

Полковник Князєв уважно вислухав кожного з відвідувачів, узявши на контроль можливе вирішення порушених проблемних питань. Відповідні доручення з цього приводу одержали керівники слідства та інших служб.

Прес-служба ГУ Національної поліції в Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *