Нелюди, що вбили юнака з Рахова виявилися сатаністами

вбивствоПро це “Трибуну” повідомили джерела в УМВС України в Закарпатській області, вбивці самі зізналися в цьому.

Нагадаємо, що тридцятого жовтня до Рахівського райвідділу міліції з заявою звернулася вкрай стурбована 39-річна мешканка Рахова, яка повідомила про зникнення свого18- річного сина. Схвильована мати пояснила, що напередодні син взяв 500 гривеньдля придбання комп’ютера, який йому везуть з Києва товариші. Далі о п’ятій годиніранку юнак пішов на автостанцію зустріти цих друзів, аби віддати їм гроші та забрати обіцяний копм’ютер. Проте, хлопці його обдурили, та ще й змусилизаплати за проїзд з Києва,після чого він у розпачі повернувся додому. В цей день, обідньої пори, парубок ще телефонувавподрузі про те, що йде за комп’ютером дотовариша. Обіцяв коли повернеться зателефонувати. Проте він пропав — дівчина виявилася останньою з ким він спілкувався…..

Ця подія була внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань.До пошуківхлопця було задіяно весь особовий склад райвідділу, надзвичайники Рахівськогорайону та кінологи. Працівниками міліції були опитані всі можливі свідки та очевидці зникнення хлопця. Врешті, в поле зору оперативників потрапили й тритовариша, з якими,зі слів матері, зустрічався хлопець ранкової пори.

Один з них, після бесіди з міліціонерами розповів страшну правду……

Того дня йому зателефонував один із колег і попросив зустрітися в закинутій будівлі біля сміттєзвалища. Коли він прийшов, то побачив що двоє його друзів вбили людину. Цією людиною був розшукуваний мамою хлопчина. Він помер від множинних ножових поранень. Щоб замести сліди, ця зграя кинула труп в яму тазасипали камінням.

Працівники міліції проводять подальші слідчі дії, щоб встановити мотиви та всі обставини скоєння злочину. Наразі всі троє затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, підозрювані у скоєномузізналися.- повідомив начальник Рахівського РВ УМВС Віталій Шимоняк.

Слідчими органами за даним фактом розпочато кримінальне провадження заознаками ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.Затриманим загрожує суворе покарання у вигляді позбавлення волі на строк віддесяти до п’ятнадцяти років, або довічне позбавленням волі.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *