Нардеп передав “Карпатській Січі” джип (ФОТО)

Про це в мережі Фейсбук інформує народний депутат Михайло Головко28-29 січня, з побратимами, відвідав зону АТО та передав військовим гуманітарну допомогу.

Попри невщухаючі обстріли відвідали Піски, зустрілися з побратимами. у тому числі з Юрієм Чорнотою та передали підрозділу «Карпатська Січ» автомобіль-позашляховик Mitsubishi Pajero.

У наших хлопців на передовій не вистачає елементарної важкої техніки. Є постійна потреба у перевезенні людей та речей. Вони мають кожної хвилини бути мобільними. Тому ми дещо модернізували цей позашляховик, аби хлопці могли швидко пересуватися ним по бездоріжжю.

Окрім того передали добровольчому батальйону три буржуйки, каремати, спальники, бронежилети, воду, продукти харчування, паливо та засоби зв’язку. Зараз готуються передати ще й генератор.

Також відвідали батальйон “Січ” у Слов’янську, куди передали берці, теплий одяг та інші речі, які замовляли хлопці.

Ця поїздка є символічною, бо випала у ті дні, коли далекого 1918 року Україну боронили молоді крутянці. Зараз такі «крутянці» тримають лінію фронту на сході країни. І дай Бог їм сили, щоб якомога скоріше прогнати ворога з нашої землі та принести мир на Україну!

Вражає високий бойовий дух вояків. Хлопці, які, часто, більше як пів року в особливому режимі несення служби, налаштовані битися за свою землю до перемоги. За останні місяці ситуація тільки загострюється, а проблеми все ті ж: солдати обурені дією влади та ставленням до військовослужбовців. Вояки завжди наголошують, що вони ніколи не змиряться з окупацією України та захопленням Донбасу. Всі українці повинні зрозуміти, що мир в нас буде лише у тому випадку, коли ми переможемо.

січ2січ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *