На Закарпатті вітали правоохоронців, які повернулися з АТО (ФОТО)

Закарпатські міліціонери повернулися після ротації із Атемівська. Сьогодні в облуправлінні міліції відбулися урочистості з цього приводу.

З вітальним словом перед бійцями виступив начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич.

– Я дякую всім вам за віддану службу, – наголосив Сергій Шаранич. – Вже більш ніж рік правоохоронці Закарпаття перебувають в зоні проведення антитерористичної операції. Ви оберігаєте права людей на життя, на мир і спокій. Ви є кордоном між злом і добром. Ваші імена будуть вписані історію нової міліції. Через горнило випробувань, через бій з ворогом України ви доводите силу духу українця. Я кожному тисну руку, кожному з вас дякую за віру в Бога та в Україну. Вам дякують також жителі Артемівська, дякує народ України.

Вітаючи бійців зведеного загону, які повернулися додому з Донеччини, депутат Закарпатської обласної ради полковник міліції у відставці Антон Зелінський.

Він, як голова комісії Закарпатської обласної ради з питань законності та правопорядку, вручив Почесні грамоти Голови обласної ради правоохоронцям. Полковник міліції у відставці подякував керівництву УМВС, та особисто Сергію Шараничу за «бездоганну організацію несення служби та організацію забезпечення правоохоронців Закарпаття в зоні проведення АТО».

Вітаємо вас бійці на Закарпатті! Слава Україні!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

міліція міліція2

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *