На Закарпатті відзначили 15-ти річчя Асоціації платників податків

платникиТак розпочав своє вітальне слово заступник начальника Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Віталій Кричко на святкуванні 15-ти річчя від дня заснування Асоціації платників податків. Усі ці роки ВГО «АППУ» працює як надійний партнер та є об’єднуючою ланкою між державою і бізнесом.
Формування взаєморозуміння між державою та платниками податків є основним завданням Асоціації, і від того, наскільки цей зв’язок буде міцним та взаємним, в значній мірі залежить успіх економічної політики держави.
Спільною працею Територіальне відділення Асоціації платників податків в Закарпатській області та ГУ Міндоходів області продовжують тандемну співпрацю над створенням атмосфери довіри та співпраці між місцевою владою, заради інтересів сумлінного платника податків. За період свого існування Асоціацією та ГУ Міндоходів у Закарпатській області проведено велику роботу: тисячі підприємств та підприємців отримали допомогу від кваліфікованих спеціалістів, проведено сотні навчальних семінарів та круглих столів, де розглядались та роз’яснювались нюанси законодавства.
Під час урочистого заходу активісти, члени Асоціації платників податків, були нагороджені подяками та грамотами, отримали цінні подарунки. Насамкінець учасники святкової зустрічі мали можливість насолодитись виступом камерного хору «Кантус».
Інфоримує Головне управління Міндоходів у Закарпатській області

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *