На Закарпатті сусід врятував утопленика (фото)

Як повідомлялося днями до чергової частини Берегівського райвідділу міліції від диспетчера швидкої медичної допомоги районної лікарні надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої допомоги було доставлено малолітнього хлопчика, 11-річного Крістіана, з діагнозом: стан після утоплення та переохолодження.

йовнаш

До лікарні було скеровано слідчо-оперативну групу Берегівського РВ УМВС. У ході проведення перевірки стало відомо, що Крістіан на саморобному плоту відплив на середину водоймища, яке знаходиться одразу за будинком, де проживає дитина, ловити рибу. Хлопчик не втримався на плавзасобі та впав у воду.

На жаль, триматися на воді Крістіан самостійно ще не вмів та почав тонути. На щастя, лихо помітив 44-річний сусід потерпілого Золтан Йовнаш й самовіддано кинувся на врятування життя Крістіана. За лічені хвилини хлопчик вже був у безпеці. Нині його  життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Необхідно зазначити, що мешканець міста Берегово Золтан Йовнаш вже не вперше рятує дітей від утоплення. Торік, напередодні святкування католицького різдва, Золтан врятував двох діточок, які каталися по льоду на велосипедах і провалилися під кригу.

При цьому сам Золтан не вирізняється неабияким здоров’ям, навіть пережив інфаркт… Але це не завадило чоловіку прийняти геройське рішення та самовіддано, ризикуючи власним життям та здоров’ям, кинутися на порятунок потопаючої дитини.

Берегівський районний відділ міліції висловлює щиру подяку Золтану Йовнашу за його справді геройські вчинки.

йовнаш2

Віталій Михайлов Берегівський РВ УМВС

Берегсазньюс

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *