На Закарпатті сьогодні будуть проводитися почергові відключення електроенергії

електроенергіяСьогодні, 25-го квітня, протягом дня на території області та в обласному центрі будуть проводитися почергові відключення електроенергії. Як повідомили у кол-центрі “Закарпаттяобленерго”, відключення електроенергії пов’язані з аварією на Бурштинській електростанції.

На даний момент вже також з’явилося офіційне роз’яснення від Дирекції ПАТ “Закарпаттяобленерго”: “У зв’язку з виходом із ладу двох блоків Бурштинської теплової електростанції, з 10 години 25.04.2016р. рішенням чергового диспетчера Центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми введено графік аварійного відключення навантаження для Закарпатської області на рівні 100 мВт (у зв’язку з дефіцитом генеруючої потужності в енергосистемі).

Орієнтовний час усунення технологічного порушення на Бурштинській ТЕС: 16 година 25.04.2016р. Сподіваємося, споживачі з порозумінням поставляться до ситуації, яка виникла.

Нагадуємо, що з будь-яких питань можна звернутися за телефоном кол-центру 0-800-50-16-20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів)”.

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *