На Закарпатті розстріляли знак при в’їзді в село Синевир (ФОТО)

синевир4Невідомі розстріляли дорожній знак з назвою села Синевир, що стояв при в’їзді у село з боку Синевирського перевалу.
Цей знак у 2014 році з ініціативи сільської ради було замінено на новий: над написом «Синевир» з’явилися слова «Ласкаво просимо!», між ними посередині встановлено герб Закарпаття. Підрядні будівельні роботи, як зараз згадує Синевирський сільський голова Микола Куруц, тоді велися коштом громади, такий проект обійшовся місцевому бюджету в чотири тисячі гривень.
Проте зараз цей дороговказ радше нагадує решето і виглядає наче в зоні бойових дій. Сім кульових отворів, залишених від пострілів із вогнепальної зброї, схоже, що з пістолета, повністю знівечили напис.
синевир3
синевир2
«Такі зухвалі дії є проявом особливого цинізму та неповаги в першу чергу до жителів територіальної громади. Я не потерплю такого ставлення … Учора стріляли по дорожніх знаках, сьогодні стрілятимуть комусь у вікна, а завтра чого чекати? Що далі? За таке безчинство винні особи повинні понести покарання. Про вказаний факт мною уже було повідомлено в правоохоронні органи, зараз ведеться робота по встановленню завданих збитків», – прокоментував Микола Куруц.
«Також хочу наголосити, – додав Синевирський сільський голова, – що це не перший ганебний випадок хуліганства у цьому році. Так, на самий Святвечір (6 січня) невідомі особи пошкодили святкову ялинку, яка була встановлена перед Будинком культури, та обікрали різдвяні ілюмінації. Тоді місцевому бюджету було завдано збитків на суму понад 6 тис. грн. Винних у крадіжці та псуванні комунального майна поліція шукає по цей день, але все марно. І це попри те, що з кінця минулого року на Тереблянську долину було виділено окремий екіпаж патрульних, який цілодобово несе чергування, в тому числі і в Синевирі».
Синевирська сільська рада

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *