На Закарпатті розшукують вбивць киянина

вбивствоУ минулі вихідні на Ужгородщині стався резонансний злочин. На автодорозі неподалік Ужгорода в машині знайшли труп 28-річного жителя Київської області з простреленою головою.

 Серед ночі минулої суботи, близько 3-ї години, до чергової частини Ужгородського райвідділу міліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася на 806-му кілометрі автотраси Київ-Чоп неподалік села Дравці Ужгородського району.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група райвідділу міліції виявила на узбіччі в кюветі автомобіль марки “Фольксваген”, який оснащений для перевезення транспортних засобів.

В кабіні евакуатора знайшли бездиханне тіло водія, 28-річного мешканця Київської області. Як з′ясувалося, потерпілого застрелили. Експерт виявив на тілі два вогнепальні поранення – в голову і в плече.

За даним фактом міліція розпочала кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Проводяться всі необхідні слідчі дії для встановлення обставин даної трагедії та її винуватців.

Інформація Ужгородського РВ УМВС

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *